Vaste partners en huurders van LCC 't Klooster

Deze pagina is under construction. Binnenkort vindt u hier nog veel meer info.

Het gelukshuis

Een plek waar je leert om gelukkig(er) te worden, maar ook waar projecten en initiatieven mogen ontstaan waar mensen gelukkig van worden. Met het motto ’Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt’ hopen we, naast het realiseren van een fysieke plek voor het Gelukshuis, het huis vooral een symbolisch huis te laten zijn; een fundament van geluk wat we als een virus willen verspreiden en waar we met een ieder aan willen bouwen. www.gelukshuis.nl              Ook als vaste partner in LCC 't Klooster.


Dansschool Moves Rotterdam

 

Dansschool Moves Rotterdam richt zich op iedereen die van dansen houdt. 
De lessen worden in Rotterdam West/Centrum/ Rotterdam Zuid / Rotterdam Ommoord gegeven.
Wil je lekker voor de hobby komen dansen of wil je doorstromen naar een dansopleiding,
dan is Moves Rotterdam the place to be. De school biedt lessen in verschillende stijlen van Top Docenten!
In Ommoord vanaf 2 jaar al meedoen!!!Houd je van Hip Hop streetdance dancehall afro modern en meer... 
kijk dan snel op de website en geef je op voor een proefles
www.movesrotterdam.nl

 


Music Experience Bloemfonteinstraat

Art Zegelaar School voor Piano, De Muziek Experience, in Rotterdam geeft muziek lessen aan studenten van elk niveau. Centraal gesitueerd vlakbij de Erasmus brug is de muziekschool goed bereikbaar per openbaar vervoer (Metro station Rijnhaven), of auto of fiets. Er is ruime parkeergelegenheid. En als het moeilijk is naar de Piano School te komen: Met een geringe aanpassing aan uw piano/keyboard en computer setup kan je ook lesson online volgen. Live in uw eigen huiskamer een real time verbinding met je docent.

Of je nu beginner bent of wilt voorbereiden voor een Diploma of Auditie. Je wilt aandacht besteden aan een bepaalde stijl. Je hebt misschien last van een verkeerde speel techniek…

Je kunt in veel opzichten bij De Muziek Experience terecht.

Je kunt er ook veel meer dan alleen Piano leren, want niet alleen zijn er samenwerkingsverbanden met docenten voor bijvoorbeeld gitaar of zang of blaas- en strijk instrumenten of drums, maar er is ook ruimte voor workshops, lunch concerten of gewoon samen muziek maken.

Ons plezier ligt in jouw vooruitgang…als beginner of gevorderde..
Ntb
Neem vandaag nog kontakt op voor een gratis proefles…